Gudstjenester

Delta aktivt på gudstjenestene våre! Du får være med å tilbe Gud i lovsangen, og du får sterk og livsnær forkynnelse. Du vil se at det er mange som bidrar med sine sterke sider og er med på å lage gudstjenestene. Velkommen til et levende fellesskap med et tydelig fokus på Gud!

Ære Gud sammen

Å ære Gud er ikke noe som skjer bare én gang i uken. Faktisk lærer Bibelen oss at hvert øyeblikk av våre liv er en mulighet til å glede Gud. Samtidig setter vi av tid til å behage Gud når vi er sammen på gudstjeneste. I Gudstjenestene ærer vi hovedsakelig Gud gjennom sang og musikk.

Du er velkommen!

Norkirken startet opp i 2002 og har et ungt preg. Her er det mange barnefamilier, og det er mange i andre livssituasjoner. Om du er ung eller ikke fullt så ung: Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å være med på vårt oppdrag om å spre de gode nyhetene om Jesus!

Stil

Norkirken har en enkel og uformell gudstjeneste. Samtidig ønsker vi at det skal være helhjertet, ekte og av høy kvalitet. Musikkuttrykket er omtrent som moderne popmusikk. Klesveien er ”casual”. Stemningen er munter, og samtidig lager vi rom for at dypere følelser får komme frem, og for engasjement.

Kongebarna — Norkirkens søndagsskole

Barna fortjener det aller beste vi kan gi dem. Derfor satser vi på kvalitet i utførelse og innhold. Vi lærer barna å følge Jesus, leker og tøyser. Til å begynne med samles alle til en felles stund. Deretter har barna sin egen gudstjeneste mens de voksne fortsetter sin egen gudstjeneste i hovedsalen.

Kafé

I kafeen etter gudstjenesten treffer du gamle og nye.

Tjenestegrupper

I Norkirken er det mange frivillige medarbeidere som er med på å lage gudstjenester. Du er velkommen til å bidra med det du er god på. Aktuelle tjenester kan være møtevert, kafé, søndagsskole, praktisk, lovsang/musikk, forbønn, lydteknikk og storskjerm. Ta kontakt om du ønsker å være med.